Laatst was ik in gesprek met een nieuwe cliënt en we maakten een afspraak. Kort voordat we het telefoongesprek zouden beëindigen, zei ze: “mag ik nog iets vragen”? Natuurlijk, antwoordde ik. En toen vroeg ze of ik haar dingen kon laten doen die ze niet wilde. Gelukkig kon ik haar geruststellen.

Er zijn twee vormen van hypnose. Hypnose voor entertainment zoals op televisie en de vorm die therapeutisch wordt ingezet als in mijn praktijk. Ze hebben een gemeenschappelijke factor: hypnose, maar daar houdt het ook meteen op.

In mijn praktijk “Bijzonder ZIJN” gebruik ik de therapeutische vorm, waarbij hypnose wordt toegepast om jouw emotionele – en misschien wel lichamelijke – pijn te verminderen. Omdat jouw belang, jouw welbevinden, mijn leidraad is, hanteer ik alleen suggesties, die bij jou passen. Ze dienen ter versterking/bevestiging van jouw ZIJN, van je eigenwaarde en zelfvertrouwen, en transformeren de oorzaak van je probleem.

Cliënten laten bijten in een citroen past dan ook niet bij de missie van mijn praktijk! De missie van mijn praktijk: jou een betere versie van jezelf laten worden. Tenslotte kun je thuis ook in een citroen bijten, daar heb je mij echt niet voor nodig…

 

Wil je reageren? Dat kan hier…

[contact-form-7 id=”3755″ title=”Contact blog”]