Relatie hypnotherapie

Deze behandeling is voor stellen die in een onrustige relatie zitten maar graag met elkaar verder willen. Een moedig en liefdevol besluit want in relaties komen vaak nare ervaringen aan de oppervlakte, omdat je zonder dat je weet, als een ui wordt afgepeld. Je verliest telkens een laag, zowel positief als negatief. Een disbalans die onder andere ontstaat omdat we handelen op basis van wat we hebben meegemaakt, aangeleerd en hebben verwerkt, of niet. Het bijzondere van relatie-hypnotherapie is dat zowel jij als je partner worden behandeld zodat jullie daarna verder kunnen bouwen aan een mooie, stabiele, rustige en liefdevolle toekomst.

Als je een ui afpelt, dan merk je dat er uiteindelijk niets overblijft.
Als je op een gelijke wijze de ervaringen van het leven afpelt,
zul je op het eind aanvoelen dat er niets dan stilte overblijft
en er ruimte komt om te helen.

De behandeling

Na het intakegesprek wordt in overleg het behandelplan opgesteld met als doelstelling het herwaarderen van jullie verleden. Het krijgt daardoor een andere emotionele waarde, waardoor een nieuwe start kan worden gemaakt, de start die jullie verdienen. Deze behandeling laat je niet alleen groeien als partner maar vooral als individu in het bijzonder. Je komt dichter bij jezelf en meer innerlijke rust.

Het kan zo zijn dat totaal verschillende behandelingen worden aanbevolen. Waarbij kan worden aangegeven of je al dan niet bij elkaars behandeling aanwezig wenst te zijn of iemand anders, bijvoorbeeld een ouder, broer/zus of een goede vriend(in). Vaak wordt er bij relatietherapie een relatietest gedaan, echter niet bij mij in de praktijk. Naar mijn mening weten stellen namelijk precies waar de schoen knelt… als ze eerlijk zijn en verantwoordelijkheid nemen.