Stoppen met roken

Ben je eigenlijk helemaal klaar met die nare sigaretten maar lukt het niet om te stoppen met roken? Loop je, voordat je in een vergadering gaat, nog even snel naar buiten voor een sigaret? Weet je diep in je hart dat roken ongezond is en best wel vies is? Heb je al talloze pogingen gedaan maar uiteindelijk toch na al die maanden of weken weer die ene sigaret opgestoken? Heb je een rokershoestje? Wil je van die sigarettenlucht af die om je heen hangt? Dan is het tijd om succesvol te stoppen met behulp van hypnotherapie!

Is stoppen met roken echt zo moeilijk?

Voor een echte roker is stoppen met roken misschien ondenkbaar. Want wat moet je als je in de auto naar kantoor zit of na de lunch? Na het eten? Of na dat lekkere kopje koffie? Nou, helemaal niets. Wat denk je van gewoon ontspannen en genieten van de rust?

[su_heading size=”18″ margin=”10″]Elke gedachte creeert een motorisch effect. Zo ook bij roken.Dus vervang die gedachte![/su_heading]

Er van genieten dat je bij het boodschappen doen niet hoeft te denken dat je nog sigaretten moet kopen. Stoppen met roken door middel van hypnotherapie is mogelijk en met de juiste motivatie gaat het heel snel!

De behandeling

Je onderbewustzijn wordt in ontspannen toestand gebracht, als het ware gereset waardoor het verlangen naar een sigaret neemt na de eerste behandeling al heel snel afneemt. De behandeling die je krijgt verhindert dat je de ene verslaving door de andere vervangt. Dus je krijgt niet meer eetlust; wel kan het zijn dat je meer water gaat drinken of meer gaat plassen. Maar als dat het is…