Trauma hypnotherapie

Van alle behandelingen die ik verzorg is traumaverwerking volgens het Simpson Protocol wel de meest bijzondere. Ik ben één van de achttien therapeuten in Nederland die gecertificeerd is om deze behandeling te verzorgen. Kenmerk van deze methode is dat je mij als (misschien wel zoveelste) therapeut niet hoeft te vertellen wat je probleem is, dat is jouw privé en tevens de kracht van deze behandeling.

Je hoeft daardoor niet te zoeken naar de juiste woorden om dingen te beschrijven. Je hoeft je niet te schamen. Je hoeft helemaal niets. Het enige wat nodig is, is een diepere vorm van hypnose/ontspanning.

Wanneer maak ik gebruik van het Simpson Protocol?

Het Simpson Protocol werkt erg goed bij cliënten die een traumatische ervaring (of meerdere) hebben meegemaakt. Het werkt soms ook bij mensen met chronische klachten, omdat deze klachten voort kunnen komen uit iets wat een diepe verdrietige indruk heeft gemaakt.

 

Je Hoger Bewustzijn is als een parel.
Om het te vinden moet je diep in jezelf duiken, in de stilte,
dieper en dieper tot je het hebt bereikt.

 

Omdat je dieper in hypnose gaat wordt het veranderwerk op verschillende niveau’s gedaan. Als je voor eens en voor altijd met je issues wil afrekenen dat is deze behandeling perfect. Een sessie duurt minimaal twee -, soms ook wel drie uur maar de resultaten zijn boven verwachting!

Traumatisch ervaringen zoals:

– diagnose van een ernstige ziekte
– traumatische scheidingen
– pestverleden
– verkrachting
– incestervaringen
– overval
– een ernstig ongeluk
– geestelijke – en/of emotionele mishandeling/verwaarlozing
– overlijden van een dierbaar persoon