Virtuele maagband

Heb je overgewicht en wil je afvallen door middel van een virtuele maagband? Dat kan. Alleen overgewicht is een symptoom. Het is de uitkomst van een optelsom van jouw intern proces. Een intern proces van jaren. Een virtuele maagband op zich als middel voor je eetgedrag, is dan ook niet de oplossing. Als je bij mij om een virtuele maagband vraagt gaan we eerst een goede emotionele basis leggen en als die staat, ben je klaar voor de maagband.

“Je kracht is de macht van je gedachte.”

Het zou namelijk te makkelijk zijn om zo’n maagband bij je aan te brengen zonder de randvoorwaarden te creëren waardoor je zeker weet dat je gewichtsverlies definitief is en je er geestelijk klaar voor bent. Het feit dat je vanwege de virtuele maagband gedwongen minder gaat eten heeft namelijk ook een emotionele uitwerking.

Het plaatsen van de virtuele maagband bestaat niet uit één behandeling maar uit een serie, die nauw aansluiten. Als ervaringsdeskundige op het gebied van obesitas, help ik je graag, heb ervaring met de daarbij horende innerlijke strijd, die zich nu echter in een levensstijl heeft ontwikkeld, waarvoor ik bijna geen moeite meer hoef te doen.

Virtuele-Maagband-Laten-zetten