Wat cliënten zeggen…

Joan

Uitstelgedrag
Wat een bijzondere ervaring, de hypnotherapie sessies van Gina. Ik heb er een aantal gedaan en vond het erg fijn. De sessies leverden in eerste instantie veel rust en ontspanning op. Pas later merkte ik dat ik ook ander gedrag vertoonde. Mijn uitstelgedrag was verdwenen, belemmerende overtuigingen waar ik eerder alleen maar last van had waren verdwenen. Hypnotherapie gaat dus veel verder dan alleen maar ontspanning, het is ook een interne schoonmaak actie. En daar heb ik nog steeds profijt van. En 'nice to have': Gina heeft een prettige stem en zit vol met humor!

Shirley

Ik had wel eerder van hypnose gehoord, maar had het zelf nog niet ervaren. Bij mij valt denk ik nog een harde noot te kraken, maar het komt wel goed. Tijdens de hypnose wil ik het liefst slapen en ben zelf te beroerd om in de testfase mijn ogen open te doen. Gina is een vakvrouw, ze weet waar ze mee bezig is en ik voel me veilig.

Nel

Slaapprobleem en menopauze
Via via ben ik bij Bijzonder zijn terecht gekomen. Ik sliep maar 3/4 uur per nacht en wilde heel graag weer een heerlijke nachtrust. Gina stelde me op mijn gemak en ik had zo iets van baat het niet, dan schaadt het niet.

Maar haar hypnose was meer dan geweldig, toen haar stem vertelde dat ik weer wakker zou worden kon ik alleen maar denken: "Hoezo laat me maar." Ik heb maar 1 sessie gehad en slaap vanaf dag 1 elke nacht 6/7 uur aan een. Gina dankjewel .

Silva

Innerlijke onrust
Heb een behandeling gehad van Gina. Erg fijne ervaring was het. Zou het zo weer doen. Zeker een aanrader!

Wallis

Stress
Ik ben bij Gina geweest toen ik in een periode zat van veel onrust en stress. Na een sessie met Gina voelde ik me weer sterk. Het is niet zo dat al mijn issues opgelost waren. Maar ik had wel de innerlijke rust en de antwoorden die ik nodig was om deze aan te pakken. Gina heeft mij doormiddel van haar therapie weer in mijn kracht gezet. Dankewel Gina.

Gerard

Ik ontmoete Gina tijdens de "register hypnotherapeut" training welke we enkele jaren geleden samen volgde, ben daarnaast ook meerdere keren door in Gina in hypnose gebracht. Onlangs, eind 2017 heb ik ook succesvol het Simpson protocol bij haar gevolgd.

Gina is een doorzetter en een gedreven gepassioneerde persoonlijkheid. Ze gaat er voor om in haar sessies het maximale eruit te halen. Dus zit je met een probleem, wil je iets aan je zelf veranderd hebben, of gewoon weer lekker in je vel zitten, dan kan ik je Gina absoluut aanbevelen.

Paquita

Bij Gina (bijzonderzijn.nl) vind ik het zo *bijzonder* dat zij mijn laat zien dat IK bijzonder ben als gewoon mens. Moeder, partner, werknemer, midden in de maatschappij. Zij praat met je op de manier die je (onbewust) nodig hebt. Als coach, als moeder, als partner, als werkende. Met alles wat in je rugzakje zit ben je warm welkom. Ik zie onze gesprekken soms als noodzakelijk "onderhoud" als mezelf. Ondertussen doet zij hele andere dingen zoals met mijn onderbewuste praten wat ik niet merk. Daarnaast wordt erg heerlijk ontspannend veel gelachen, en je gaat véél lichter weg dan toen je binnenkwam. Ik kan alles met haar bespreken en dat voelt als warm thuiskomen. Zo is het ook, als ze je begroet en als je weggaat. Gina, je bent een BIJZONDER mens en een klasse vrouw! Dank je wel voor alles.

Chrystal

Het was een ongelooflijk mooie ervaring om middels de hypnotherapie, eindelijk terug te wandelen in mijn lichaam. Gina weet op zeer originele wijze met jouw hogere bewustzijn te communiceren en effectieve oplossingen aan te dragen voor een draagbaar bestaan, Dankjewel Gina.

Anja

Burnout
Ben overal geweest, eindelijk rust. Ik hoop dat vele mensen jou als doorgeefluik gaan gebruiken. In deze stressvolle wereld, vaak veroorzaakt door oud zeer, is totale rust een heerlijke bijkomstigheid... Alleen jammer dat het niet vergoed wordt.

Marit

Vermoeidheid
Nogmaals hartelijk dank, jammer dat ik even op een afspraak moest wachten maar ik vind je echt super, een aanrader voor mensen die dit ook zoeken!

Veel liefs en tot snel

Inge

Slaapproblemen
Zo fijn dat ik bij haar terecht ben gekomen.......... Ga de toekomst weer fris en met energie tegemoet!

Rudy

Innerlijke rust
Ik hoop dat vele mensen jou als doorgeefluik gaan gebruiken. In deze stressvolle wereld, vaak veroorzaakt door oud zeer, is totale rust een heerlijke bijkomstigheid...

Paul

Innerlijke onrust
Mensen die me wat dichter volgen weten dat ik bezig ben uit een diep dal te komen..... Maar het gaat nu beter, echt beter. Ben zelf 90% verantwoordelijk daarvoor... maar heb wel hulp gehad... want om zover te komen heb je een zetje nodig.

Bianca

Incest verleden
Eindelijk kan ik een nieuw begin maken. Eindelijk... De gebeurtenissen zijn niet weg maar ze hebben geen macht meer over mij. Ik ben de baas over mijn eigen gedachten. Eindelijk ben ik vrij... Dankjewel

Diana

Innerlijke rust
Ik ben er bij geweest toen mijn dochter onder hypnose ging. Het was echt een bijzondere ervaring en na de behandeling heeft ze inderdaad meer rust gekregen.

Trudy

Menopauze
Gina geeft zoveel vertrouwen dat ik als controlefreak vol overgave onder hypnose ging om na de behandeling ontzettend ontspannen te zijn. Rustig en relaxed ging ik huiswaarts. Ik kan haar zeker aanraden.

Linda

Loslaten
Licht als een veer! Zo voel ik mijn na 3 behandelingen van Gina. Alle balast, verdriet, tegenslag is toegedekt onder een dik zeil, en van de voorgrond verdwenen. Gina leidt je met een ontzettend fijne en rustgevende stem naar je onderbewuste, haar sessies voelde aan als een warme deken.

Fanny

Innerlijke rust
Heel hartelijk dank dat je mij helpt, ik ben 2 x bij je geweest voor innerlijke rust en na een keer voelde ik al resultaat, ben er nog niet maar met jou echt op de goede weg!

Yannick

Jaloezie
Het werd een hele mooie en liefdevolle sessie waar ik ondergedompeld werd in een stroom van liefde, genegenheid en compassie... voor mijzelf! Dank...

Lotte

Innerlijke rust
Dit is de ultieme vorm van totale fysieke ontspanning en dat na slechts enkele minuten. Na de sessie een voor mij eveneens ongekende ervaring van geestelijke rust. In mijn hectische bestaan een ongekende luxe.

Tom

Daadkracht
Net wat ik nodig had, het gaf mij rust, ontspanning, een blij gevoel en vertrouwen, kan ik niet wachten tot de volgende keer.
Een paar dagen na de sessie voel ik mij energiek, tevreden/vredig en met meer rust in mijzelf.

Dankjewel, Gina

Yvonne

Chronische aandoening
Onlangs een hypnose behandeling gekregen, stond mijzelf dat toe. Er was een groot vertrouwen in Gina. Binnenkort ga ik nog een X. Het gaf mij rust, vertrouwen en ik voel mij buitengewoon goed. Succes Gina

Yvon

Faalangst
Voor het eerst onder hypnose bij Gina geweest. En ja, wat kan ik zeggen het was pure ontspanning en innerlijke rust. Wist ook niet wat ik van moest verwachten, maar het voelde heel goed! Heel erg bedankt.

Monique

Zelfvertrouwen
Gina heeft me onder hypnose gebracht en ik vond het wel een beetje spannend. Heb het als heel bijzonder, relaxed en zeer ontspannend ervaren. Het heeft me na de eerste sessie al grotendeels geholpen, binnenkort mag ik nog een keer. Ik kan het alleen maar aanraden!

Kees

Intuïtieve coaching
Ik heb twee sessies intuïtieve coaching gehad van Gina gehad. In het begin was ze nog aardig, later ook nog wel, maar anders, directer en confronterend. Vond ik het leuk? Nee, natuurlijk niet. Heeft het geholpen? Ja. Ben ik blij? Zeker!

Mili

Innerlijke verbinding
Wat een heerlijke, ontspanning en diepe rust. Tijdens de hypnose, voelde ik een stroom van energie en warmte. Deze energie en warmte ik heb nog dagen gevoeld. Echt een aanrader, uit mijn hart en onvoorwaardelijke liefde wil ik je bedanken. ♡♡♡

Sidney

Spanningsklachten
Van tevoren was ik best gespannen en een beetje bang voor wat komen ging maar al heel snel werd ik door Gina op mijn gemak gesteld en kon ik mij in de hypnose helemaal laten gaan en ontspannen! Dankjewel Gina!

Mechteld

Nagelbijten
De eerste behandeling was spannend. Wat zal er gebeuren? Maar vond het een hele ervaring, voelde me daarna heel goed en ontspannen. Ik ben een ervaring rijker en kijk uit naar de volgende behandeling . < Dankjewel, Gina.

Anna

Slaapproblemen
Na de hypnosebehandeling tintelde mijn lijf helemaal, wat een ontspanning, wat een liefde. Gina, je bent een topper.

Jeannette

Zelfliefde
Wat een wereldervaring. Mijn innerlijk kwam helemaal tot rust. Ik voelde me zo heerlijk na afloop dat ik niet kan wachten op de volgende keer. Echt een aanrader voor iemand die zichzelf weer moet leren waarderen. Thanks, Gina

Els

Fibromyalgie
Ik stond er totaal voor open. Ik vond het spannend wat er met me ging gebeuren. Het is mij 100 % meegevallen. Totale ontspanning. Ik voelde me ZEN, nu nog steeds. Ik kan het iedereen aanraden. Het voelde super vertrouwd. Gina Chapeau.

Ted

Stoppen met roken
Het was mijn eerste behandeling en het resultaat van deze eerste sessie is overweldigend.
Ik ben er daarom ook van overtuigd dat ook ik straks een NIET ROKER BEN. Gina chapeaux!

Annemiek

Stressreductie
Ik dacht echt dat ik in slaap zou vallen, dus niet. Ik kon alles horen wat er tegen mij werd gezegd. Had alleen geen behoefte om te reageren want ik was zo ontspannen dat ik eigenlijk wel prima vond. Het was heerlijk om even "weg" en los te zijn van alle toestanden!

Dankjewel.

Gerda

Loslaten
Wauwwww... Ik was bij... Toch! Wat een pracht ervaring. Complete diepe ontspanning en ik zal zeker aankomende dagen de uitwerking bijhouden. xxx

Yolanda

Intuïtieve coaching
Ik ga er niet teveel over zeggen behalve dat Gina erg lief is, ook een beetje streng, maar wel eerlijk, oprecht en gedreven.

Izzy

Gezond eetpatroon
Natuurlijk wist ik dat al die foute dingen niet goed voor mijn lichaam waren. Maar ik was gewoon een slappe tante (oh jee, mag ik niet meer zeggen). En natuurlijk lust ik nog steeds die Big Tasty maar ik hoef er niet meer perse heen te rijden. Volgende week is ook goed en dat is al een vooruitgang voor mij.

Tatjana

Stressreductie
WOW! Wat een ervaring! Ik was eigenlijk een beetje bang maar uiteindelijk is het reuze meegevallen. Ik was erg op mijn gemak en eigenlijk was het best lekker. Ik kom graag snel weer terug. Lieve Gina!