Zelfontwikkeling

Ik ben jou en jij bent mij. Natuurlijk zijn we niet dezelfde persoon maar we leven samen het leven en dat is onze gemeenschappelijke factor. En deze gemeenschappelijke deler vormt de basis voor jouw coaching. Deze sessies zijn bijzonder, intuïtief, verhelderend, duidelijk en helend want ik kijk tijdens de ons gesprek niet alleen “boven” – maar ook “onder” water. Waardoor ik binnen no-time mijn vinger op jouw zere plek kan leggen.

Je kunt vertrouwen op mijn kennis en kunde en op wat ik voel. Dan vertrouw ik op wat jij voelt, verbind mij met je en ga graag met je in gesprek zodat er meer evenwicht komt. Verder doe ik namens jou een beroep doe op het meest zuivere deel van je, omdat dit deel het beste met je voor heeft. En de verandering tot stand kan brengen die op dat moment goed voor je is.

Ik wens voor jou wat jij wenst voor jezelf
en wat je nog niet wist dat je nodig had.

Voorafgaand plannen we een intake- of kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten, het fundament. We bespreken je situatie en waar je tegen aan loopt. Ik adviseer altijd om vooraf in alle rust een en ander op papier te zetten zoals waarom jij denkt dat je niet kunt bereiken wat je wilt; dit deel van de sessie noem ik het “boven water” gedeelte. Tijdens ons gesprek kijk ik ongemerkt “onder water” en probeer vervolgens zaken samen met jou te benoemen. Want wat je niet kunt beamen en/of benoemen kun je niet veranderen!

In het leven krijg je wat je verwacht.

Dit zijn bijzondere sessies die je veel inzichten kunnen geven waardoor bepaalde zaken bij jou op zijn plek vallen en je meer in balans komt.  Na het intakegesprek ontvang je een behandelvoorstel. En indien je akkoord gaat worden de vervolgsessies ingepland.

In principe moeten het intakegesprek en drie sessies van een uur volstaan. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je behoefte hebt aan meer coaching of minder. Als dit zo is worden de afspraken in overleg ingepland of geannuleerd. Het is Jouw ZIJN en jij bepaalt.

Mocht je vragen hebben dan kun je mij vanzelfsprekend bellen, ik vertel je er graag meer over en zie er naar uit om in gesprek te gaan over Jouw ZIJN!